Service en onderhoud

Service en onderhoud is de belangrijkste werkzaamheid van Meetvisie. 

Het is belangrijk dat uw meetapparatuur blijft werken zoals het hoort. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is daarom uitermate geschikt om te checken of alles nog steeds werkt volgens de specificaties van de fabrikant. Een goed en regelmatig onderhouden instrument kan jarenlang voor nauwkeurigheid op de bouwplaats zorgen. Dus is uw bouwlaser kapot? Wij herstellen het graag!

Sinds november 2015 zijn we gecertificeerd door Leica Geosystems als Authorised Service Partner. Dit houdt in dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij u de constante en gecertificeerde kwaliteit leveren zoals u die van ons gewend bent.

Onze service-afdeling bestaat uit een team van 3 goed opgeleide service-engineers met ruim 20 jaar ervaring. Zo zorgen wij zowel in Nederland als België voor de kalibratieherstelling en onderhoud van instrumenten voor de bouw. Wij kalibreren uw bouwlaser/rotatielaser/roterende laser, hellingslaser/afschotslaser, rioollaser, lijnlaser, waterpasinstrument, waterpasslang, leidingsscanner, sondeerapparaat, en nog veel meer! 

Door jarenlange ervaring en opleidingen die we hebben gevolgd bij Leica GeosystemsSpectra, TopconSokkiaStanleyStabila, Laserliner en Mikrofyn kunnen wij snel en vakkundig de diverse merken afregelen en herstellen volgens fabrieksopgave. Maar onze service-engineers kunnen ook vele andere merken meetapparatuur nakijken, herstellen en keuren!

Dit allemaal doen wij voor zowel dealers als eindgebruikers in de Benelux.

Gratis breng- en haalservice

Meetvisie heeft ook een eigen kosteloze bezorg- en ophaalservice. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw meetapparatuur op vakkundige wijze vervoerd en afgeleverd wordt.
Ook bieden wij de mogelijkheid om uw meetapparatuur op de bouw- of werklocatie te bezorgen.

We rijden wekelijkse ophaal- en bezorgroutes in onder andere de onderstaande steden en regio's:

Nederland

Arnhem, Nijmegen, Tiel, de Achterhoek, Apeldoorn, Harderwijk, Lelystad, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, de Maasvlakte en havengebied, Alblasserwaard, Dordrecht, Sliedrecht, Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Dit betekent dat we bij onze vaste routes rijden door de provincies Gelderland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Noord-Brabant.

België

Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Brecht, Rijkevorsel, Merksplas, Turnhout, Arendonk, Retie, Dessel, Antwerpen en regio. 

 

Voor bezorg- en/of ophaaldiensten in niet genoemde regio's of steden kunt u altijdcontactmet ons opnemen.